Seniorentraining

  • Persoonlijke begeleiding
  • Goede resultaten
  • Prettige sfeer
  • Betaalbaar

De seniorentraining richt zich natuurlijk op de oudere persoon, hierbij denken we aan mensen boven de 60 jaar. Onder goede seniorentraining verstaan wij een training die goed is afgestemd op de fysieke gesteldheid en gezondheid met eventuele beperkingen van de klant. Of je nu 65 bent en nog aardig fit of dat je 85 jaar ben en allerlei klachten hebt. Wij vinden het juist heel belangrijk dat ouderen ook blijven bewegen en sporten omdat dit juist heel goed is om zo gezond mogelijk te blijven. Bij ons is dit mogelijk en wij willen dit graag stimuleren.

Jouw doelen bereiken

Misschien heb je als oudere alleen als doel om zo lang mogelijk fit en gezond te blijven. Dat willen we immers allemaal. Dan moet je ook blijven bewegen en sporten. Wij helpen je graag om met gevarieerde trainingen dit zo leuk mogelijk te maken. Je kunt je kracht en conditie ook verbeteren als je bv. de 70 bent gepasseerd. Trainen is erg goed om je basiskracht wat te verbeteren en je conditie. Hiermee verbeter je ook je hartfunctie en longfunctie, wat supergoed is omdat het vitale organen zijn. Ook jij zult je dan binnen twee maanden al een stuk beter, zelfbewuster, sterker en fitter en voelen!

Inhoud training

De training stemmen we heel goed af op jouw mogelijkheden en beperkingen. We proberen zo goed mogelijk te trainen om goede resultaten te halen, dus dat is best vermoeiend. Maar niets moet, dus als er redenen (of beperkingen) zijn dat je rustig wilt trainen, dan is dat natuurlijk geen probleem. In de trainingen doen we meestal een full body-workout, zodat alle spieren getraind en gestimuleerd worden. We doen veelzijdige oefeningen, soms met dumbells of halters en ook vaak met eigen lichaamsgewicht. Ook doen we conditionele oefeningen tussendoor om aan de conditie te werken voor verbetering van hart- en longfunctie. Heb je klachten of beperkingen dan houden we daar natuurlijk helemaal rekening mee. De training is altijd goed en efficiënt en afgestemd op jouw mogelijkheden.

Voeding en leefstijl

Wil je naast training ook hulp bij voeding of leefstijl, dan zullen we je zo goed mogelijk adviseren hierin. Je kunt aparte consulten afspreken met onze voedings- en leefstijlcoach. Dus wil je bijvoorbeeld afvallen, dan krijg je personal trainingen maar ook begeleiding in voeding en leefstijl en gaan we elke maand wegen en meten om je voortgang goed te kunnen volgen.

Kennismaking en intake

Heb je interesse, vraag dan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek en proeftraining aan!

Trainingsinformatie

Naam: Seniorentraining
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: In overleg te bepalen.
Kosten:

Alle informatie over de kosten lees je op de pagina: Kosten (klik om pagina te bezoeken).

Trainings impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Review full width top

Reviews van sporters

Na jaren niet gesport te hebben, train ik inmiddels een aantal weken bij Peter. Ik voel me nu al een stuk fitter en energieker. Peter is zorgvuldig en ziet precies wat je lichaam aan kan tijdens de training, zijn enthousiasme is aanstekelijk. Ook merk ik dat hij jaren lange ervaring heeft op het gebied van blessures en voeding, wat erg prettig is tijdens de training. Ik kan het iedereen aanraden om met/bij hem te gaan trainen.

Inez - Personal training

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Jazeker, personal training is voor iedereen nuttig omdat je juist heel verantwoord traint en precies voor het doel wat je voor ogen hebt. Ook al ben je heel jong of oud of heb je een blessure of handicap, juist dan is personal training altijd zinvol. Achteraf zul je zien dat het een hele goede investering is in jezelf.

De kosten zijn hoger dan bij een fitness abonnement, omdat je niet zelf traint maar een heel uur training krijgt met een optimaal rendement. De kosten variëren van €20 tot €45 per uur. Met personal training leer ik je dingen waar je de rest van je leven profijt van kunt hebben. Het is dus een investering in je gezondheid en wellicht voor de rest van je leven. De kosten voor personal training zijn afhankelijk van hoe vaak je traint en licht ik graag toe in een vrijblijvend gesprek.

Om de kosten te drukken zou je natuurlijk ook kunnen besluiten om samen met ander persoon een small group training te doen. Of dit geschikt is om jouw doel te bereiken kunnen we altijd bespreken. Vraag hier een kennismakingsgesprek aan.

Al heel snel. Meestal merk je na 4 weken al dat je fitter bent en meer energie hebt. Ook merk je al snel dat je iets sterker wordt en strakker. Je kunt na enkele weken ook al afvallen. Hierbij is je voedingspatroon natuurlijk ook erg belangrijk. Maar ook daarin kan onze voedingscoach je goed helpen.

Het zou heel goed zijn om per week 3 trainingen te doen om echt (snel) resultaat te behalen. Of je alle 3 trainingen onder begeleiding van een personal trainer doet of dat je (deels) zelf aan de slag gaat, hangt samen met je vaardigheid en motivatie. In een intakegesprek kunnen we dit bespreken. Wij helpen je hierbij.

Dat hangt af van je doel en je voedingsgewoonte op dat moment. Het is natuurlijk altijd verstandig om gezond te eten. Als je fitter wilt worden, of overgewicht hebt en wilt afvallen of een ongezond voedingspatroon hebt, is het dus verstandig om ook te kijken hoe je beter en verstandiger (gezonder) kunt gaan eten. Onze voedingscoach helpt je hierbij en geeft je goede adviezen of maakt een eetplan met je als je dat wilt.

Nee, wij trainen wel met wat fitnessapparatuur maar ook heel veel met andere dynamische en uitdagende oefeningen. Dit om je hele lichaam meer actief te houden en veel variatie in de training te houden. Een training moet niet saai zijn maar uitdagend en afgestemd op jou.
Als je twijfelt of nieuwsgierig bent, vraag dan een hier kennismaking aan.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor
Sportpraktijk Apeldoorn?

  • Persoonlijke begeleiding
  • Goede resultaten
  • Prettige sfeer
  • Betaalbaar