Kennismaking & intake

  • Persoonlijke begeleiding
  • Goede resultaten
  • Prettige sfeer
  • Betaalbaar

In het eerste kennismakingsgesprek maken we kennis en bespreken we waarom je wilt gaan trainen. Hierbij is het mogelijk om direct een proeftraining te volgen.

Kennismaking

Wij kunnen onze werkwijze toelichten en zo bespreken we samen de mogelijkheden voor een goede aanpak. Naast de informatie die we geven, kun jij al je vragen stellen. Het gesprek is vrijblijvend. Daarna volgt een intake voordat we met de trainingen gaan beginnen zodat we de trainingen precies kunnen afstemmen op jouw situatie, doelen en gezondheid.

Intake

In de intake willen we natuurlijk goed weten met wie we gaan trainen. En om een plan op maat te maken moeten we dingen van je weten over je gezondheid, conditie, eventuele klachten of blessures enz. Ook gaan we je doelstelling goed bespreken tijdens de intake voordat je start met de personal training sessies. Op basis van al deze gegevens, maken we een persoonlijk trainingsplan voor je. Als je wilt kunnen we naast het trainingsplan ook een voedingsplan of voedingsadvies maken. We plannen trainingen in samen met de personal trainer, maar ons advies is ook om naast de personal training zelf wat meer te gaan bewegen of te trainen. Onze aanpak is erop gericht dat jij met een goed trainingsplan je doelen binnen een realistische tijd behaald. Indien gewenst kunnen we je vorderingen periodiek bijhouden. En als je wilt kunnen we elke maand ook metingen doen om te volgen hoe je gewicht, bmi, vetpercentage en spiermassage verandert.

Kennismaking en intake

Heb je interesse, vraag dan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek en proeftraining aan!

Trainingsinformatie

Naam: Kennismaking & intake
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: In overleg te bepalen.
Kosten:

Alle informatie over de kosten lees je op de pagina: Kosten (klik om pagina te bezoeken).

Trainings impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Review full width top

Reviews van sporters

Na jaren niet gesport te hebben, train ik inmiddels een aantal weken bij Peter. Ik voel me nu al een stuk fitter en energieker. Peter is zorgvuldig en ziet precies wat je lichaam aan kan tijdens de training, zijn enthousiasme is aanstekelijk. Ook merk ik dat hij jaren lange ervaring heeft op het gebied van blessures en voeding, wat erg prettig is tijdens de training. Ik kan het iedereen aanraden om met/bij hem te gaan trainen.

Inez - Personal training

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Jazeker, personal training is voor iedereen nuttig omdat je juist heel verantwoord traint en precies voor het doel wat je voor ogen hebt. Ook al ben je heel jong of oud of heb je een blessure of handicap, juist dan is personal training altijd zinvol. Achteraf zul je zien dat het een hele goede investering is in jezelf.

De kosten zijn hoger dan bij een fitness abonnement, omdat je niet zelf traint maar een heel uur training krijgt met een optimaal rendement. De kosten variëren van €20 tot €45 per uur. Met personal training leer ik je dingen waar je de rest van je leven profijt van kunt hebben. Het is dus een investering in je gezondheid en wellicht voor de rest van je leven. De kosten voor personal training zijn afhankelijk van hoe vaak je traint en licht ik graag toe in een vrijblijvend gesprek.

Om de kosten te drukken zou je natuurlijk ook kunnen besluiten om samen met ander persoon een small group training te doen. Of dit geschikt is om jouw doel te bereiken kunnen we altijd bespreken. Vraag hier een kennismakingsgesprek aan.

Al heel snel. Meestal merk je na 4 weken al dat je fitter bent en meer energie hebt. Ook merk je al snel dat je iets sterker wordt en strakker. Je kunt na enkele weken ook al afvallen. Hierbij is je voedingspatroon natuurlijk ook erg belangrijk. Maar ook daarin kan onze voedingscoach je goed helpen.

Het zou heel goed zijn om per week 3 trainingen te doen om echt (snel) resultaat te behalen. Of je alle 3 trainingen onder begeleiding van een personal trainer doet of dat je (deels) zelf aan de slag gaat, hangt samen met je vaardigheid en motivatie. In een intakegesprek kunnen we dit bespreken. Wij helpen je hierbij.

Dat hangt af van je doel en je voedingsgewoonte op dat moment. Het is natuurlijk altijd verstandig om gezond te eten. Als je fitter wilt worden, of overgewicht hebt en wilt afvallen of een ongezond voedingspatroon hebt, is het dus verstandig om ook te kijken hoe je beter en verstandiger (gezonder) kunt gaan eten. Onze voedingscoach helpt je hierbij en geeft je goede adviezen of maakt een eetplan met je als je dat wilt.

Nee, wij trainen wel met wat fitnessapparatuur maar ook heel veel met andere dynamische en uitdagende oefeningen. Dit om je hele lichaam meer actief te houden en veel variatie in de training te houden. Een training moet niet saai zijn maar uitdagend en afgestemd op jou.
Als je twijfelt of nieuwsgierig bent, vraag dan een hier kennismaking aan.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor
Sportpraktijk Apeldoorn?

  • Persoonlijke begeleiding
  • Goede resultaten
  • Prettige sfeer
  • Betaalbaar