Trainingen

  • Persoonlijke begeleiding
  • Goede resultaten
  • Prettige sfeer
  • Betaalbaar

Alle trainingen

Kennismaking en intake sportpraktijkapeldoorn

Kennismaking & intake

In het eerste kennismakingsgesprek kunnen we even kennismaken en bespreken we je doelen. Daarbij kunnen we onze werkwijze toelichten en de mogelijkheden bespreken. Naast de informatie die we geven, kun jij al je vragen stellen. Het gesprek is vrijblijvend. Daarna volgt een intake voordat we met de trainingen gaan beginnen zodat we de trainingen precies kunnen afstemmen op jouw situatie, doelen en gezondheid.

Personal training

Personal training

Bij de personal training werken we altijd met een op maat gemaakt trainingsplan. Die is gebaseerd op jouw wensen, doelstellingen en mogelijkheden. Vandaar ook de naam personal training! We begeleiden en coachen je zo effectief mogelijk en proberen hard te trainen voor een heel mooi resultaat. Het werkt heel stimulerend om echt met een personal trainer te werken!

Small group training

Small group training

Bij small group training sport je samen met 1 of 2 anderen, waarbij je nog steeds gericht werkt aan je doelen die je wilt bereiken, alleen met een paar mensen tegelijk. De meesten ervaren dit juist als een voordeel, omdat deze vorm vaak gezelliger en ook nog eens goedkoper is. Als je dit wat lijkt kijken we of je ook kunt aansluiten bij één van de kleine groepjes.

Bootcamp training

Bootcamp training

Sport jij graag in de buitenlucht? En wil jij een betere conditie, afvallen en/of fitter worden? En vind je het leuk om samen met een paar anderen te sporten? Dan is Bootcamp Training de ideale training voor jou. Door de Coronacrisis konden we even niet meer binnen trainen en hebben we alle trainingen buiten gedaan. En de reacties waar heel erg positief. Bijna iedereen vond het heerlijk om in de buitenlucht te trainen. Je alleen buiten trainen met de personal trainer of met 1 of 2 anderen samen.

Seniorentraining

Seniorentraining

De seniorentraining richt zich natuurlijk op de oudere persoon, hierbij denken we aan mensen boven de 60 jaar. Onder goede seniorentraining verstaan wij een training die goed is afgestemd op de fysieke gesteldheid en gezondheid met eventuele beperkingen van de klant. Of je nu 65 bent en nog aardig fit of dat je 85 jaar ben en allerlei klachten hebt. Wij vinden het juist heel belangrijk dat ouderen ook blijven bewegen en sporten omdat dit juist heel goed is om zo gezond mogelijk te blijven.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Goede resultaten
  • Prettige sfeer
  • Betaalbaar