Reviews

We vinden het belangrijk dat elke klant zich optimaal thuis voelt bij ons. Omdat we geen groot centrum zijn, kunnen we elke klant veel persoonlijke aandacht geven. Je bent bij ons echt een klant die ertoe doet en waar we een band mee hebben. Wij willen graag dat je al je mooie doelen kunt realiseren en dat we hierin kunnen bijdragen. Lees hieronder de ervaringen van enkele klanten.

Wil je graag meer weten of kennismaken?

Mocht je meer willen weten of heb je vragen, maak dan gerust een afspraak voor een gesprek. Een goede voorlichting is erg belangrijk. Je kunt met jouw vragen bij ons terecht. We helpen je graag!

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Reviews van sporters

Sigrid

Juli 2020

Personal training

Sinds 1,5 jaar train ik nu wekelijks met veel plezier bij Peter. Ik was op zoek naar een personal trainer zodat ik gericht op mijn doelstellingen een training kon krijgen en dat lukt tot op heden nog elke keer. Ik merk dat mijn conditie verbeterd is en dat ik echt veel fitter ben. Het is echt een uur waarin ik volledig mijn hoofd kan leegmaken en met vernieuwde energie de rest vd week verder kan. Peter weet elke training uitdagend te maken en zorgt ervoor dat je je grenzen blijft verleggen. Voordeel is dat hij naast pt ook sportmasseur is waardoor hij naast advies ook exact weet welke oefeningen er wel of niet gedaan kunnen worden als mijn oude blessure weer even de hoek om komt kijken.

Martijn

Juli 2020

Personal training

Ik heb een tijdje bij Peter getraind om weer wat fitter te worden en meer conditie te krijgen. En bijkomend moest m’n buikje er af. Bedankt voor de goede trainingen, die vond ik leuk, gevarieerd en je wist precies de goede intensiteit erin te leggen. Ik ben heel blij dat ik m’n doelen nu heb behaald. Voel me een stuk fitter en vitaler. En m’n broeken zijn nu een maatje te groot ha ha. Peter bedankt en succes met je praktijk!

Shyla

September 2019

Personal training

Bedankt Peter voor de goede trainingen, ik ben erg blij dat ik toen die stap heb genomen om hulp van een personal trainer in te roepen. Daardoor ging ik echt goed trainen. Fijn dat je me zo goed hebt begeleidt, de trainingen waren soms zwaar maar ik ben je er nu heel dankbaar voor. Succes met je PT. Groet Shyla

Inez

Juni 2019

Personal training

Na jaren niet gesport te hebben, train ik inmiddels een aantal weken bij Peter. Ik voel me nu al een stuk fitter en energieker. Peter is zorgvuldig en ziet precies wat je lichaam aan kan tijdens de training, zijn enthousiasme is aanstekelijk. Ook merk ik dat hij jaren lange ervaring heeft op het gebied van blessures en voeding, wat erg prettig is tijdens de training. Ik kan het iedereen aanraden om met/bij hem te gaan trainen.

Hannah

Mei 2019

Personal training

Sinds begin maart train ik 2x per week bij Peter. Sporten is nooit mijn hobby geweest, maar Peter doet altijd zijn best om je te motiveren en om het leuk te maken. De flexibiliteit is prettig, je zit niet vast aan een abonnement, maar betaalt alleen voor de afspraken die je hebt gehad (Prettig bij vakanties of ziekte).

Tessa

November 2018

Personal training

Hoi Peter, al jaren last van mijn onderrug en toen via via bij jou gekomen. bedankt voor je goede rug oefeningen. Die doe ik nu bijna elke dat waardoor ik nu naar een paar weken steeds minder last heb van mijn rug, echt heel fijn. Heel leerzaam en bedankt dat je me uitlegde hoe zinvol en belangrijk deze rugtraining is voor mij. Je hebt me enorm gemotiveerd om dit te doen en nu merk ik ook resultaat, dank je gr Tess

Wim H

November 2018

Afvallen en leefstijl

Eindelijk nu wat kilo’s kwijt en weer gezonder. De bloedwaarden waren na 4 maanden al vooruitgegaan en ik mag mijn pillen voor diabetes nu minderen. Ook mijn cholesterolwaarde is verbeterd. En daar ben ik heel blij mee. En dit dankzij je goede trainingen en gelukkig mijn doorzettingsvermogen, want het valt niet mee. Superbedankt en ik blijf doortrainen!

Rob

Oktober 2018

Personal training

Hey Peter, ik heb door jou echt de smaak te pakken gekregen. Eerst helemaal geen zin om te trainen maar moest wel afvallen. Nu zo leuk dat ik zelf lid ben geworden en zelf ga trainen. De eerste 10 kg is eraf! Nu op naar de volgende 10 kg, dat zou gaaf zijn. Bedankt voor je voedingtips en trainingsresultaat! We zien elkaar vast nog wel, groet Rob

Wiecher

Juli 2018

Personal training

Dank voor al je goede trainingen Peter, ik ben er erg mee geholpen. Ben mooi 9 kg afgevallen en voel me weer veel energieker, precies wat ik wilde. Veel succes verder met je praktijk!

Chantal

Mei 2019

Afvallen en leefstijl

Mooi heel wat afgevallen dit jaar. En ook lekker getraind. Ik wist niet dat trainen ook nog zo leuk kon zijn, je hebt me laten zien dat het zo goed is voor mijn gezondheid. Ik voel me nu veel beter en gezonder en zit beter in m’n vel, bedankt voor je geduld en alle trainingen! gr Chantal

Michelle

3 maart 2018

Personal training

Hoi Peter, voorlopig toch even stoppen met de trainingen en richten op medisch onderzoek maar heel erg bedankt voor je trainingen, erg leuk hoor. Komt later weer bij je trainen maar eerst richten op onderzoeken. succes verder!

Krista

November 2017

Personal training

Vanaf juli train ik 2x per week bij Peter. Peter weet de training goed aan te passen naar mijn lichaam (ondanks de problemen met mijn knieën en rug.) Peter traint deze wel mee om ze sterker te maken maar zonder ze te overbelasten. Ik zie nu al grote verschillen qua kunnen vergeleken 3 maanden terug! Peter weet mij iedere keer weer te motiveren en we hebben ondanks de (voor mij) pittige training ook ontzettend veel lol samen! Ik ben super blij met je als personal trainer Peter!

Naftali

Januari 2017

Afvallen en leefstijl

Sinds afgelopen maart 2016 tot December 2016 heb ik gesport bij Peter. Ik heb het als erg leuk en leerzaam ervaren, want eindelijk wist ik precies hoe ik moest sporten en wat goed was voor mijn lichaam. Peter is een aardig en leuk persoon om mee te werken en stelt je op je gemak en zeer belangrijk Peter kijkt altijd naar wat je aan kan. Na maanden van trainen ben ik echt enorm vooruit gegaan en voel ik me veel fitter en beter in mijn vel dankzij Peter. Ik zou het iedereen aanraden je leert je zelf op vele vlakken beter kennen en ook dat je meer aankan dat wat je zelf denkt! Bootcamp: Peter geeft ook bootcamp op zaterdag ochtend in het park ook echt een aanrader om aan mee te doen! Dit wordt in een klein groepje gedaan. Het leuke hieraan is dat het buiten is en dat je met andere bijvoorbeeld veldspelletjes doet, dit is leuk en ook nog eens goed voor je conditie en zo sport je toch op een leuke manier.

Janneke

Juni 2015

Personal training – De beste keuze dit jaar

Peter heeft ervoor gezorgd dat ik snel resultaat heb geboekt en dat ik sporten weer leuk ben gaan vinden! Ik voel me veel fitter, ik heb meer spierkracht en mijn lichaam is strakker geworden. Alles wat ik wilde toen ik hieraan begon! Na een start met wekelijkse trainingen sport ik nu nog 1x per twee weken met Peter. Voor de trainingen die ik zelf doe geeft hij adviezen / schema’s. De ideale combinatie voor mij! (Ook dat typeert Peter: hij luistert enorm goed naar je wensen en doet veel in overleg zonder het behalen van je doel uit het oog te verliezen). Mocht je personal training overwegen: twijfel niet, ga met Peter aan de slag en ik weet zeker dat je dan je (lang gehoopte) doelen gaat halen!

Richard

Mei 2015

Afvallen en leefstijl

Ik heb nu 5 maanden met Peter getraind en ben ruim 12 kg afgevallen, precies wat ik vooraf ook wilde. Zijn trainingen en voedingsadviezen waren erg leerzaam en effectief. In het begin koste het me veel moeite om vol te houden, maar als je resultaat ziet ga je door. Peter heeft me erg gestimuleerd om vol te houden en door te gaan, ben blij dat ik dit heb gedaan, dus Peter bedankt!

Annemiek Bos

September 2014

Personal training

Sinds een week of 6 doen we wekelijkse training en een 2e x sport ik zelf vanwege rugklachten waar ik al jaren last van heb. Peter traint mij daarvoor heel specifiek met veel corestabilitytraining. Nu al merk ik dat de zeurende pijn weg is. In de tuin werken moet ik nog proberen, dat wordt de test. Heel lang uitgesteld om een persoonlijke training aan te gaan, maar nu al heel blij dat ik de stap genomen heb. Bedankt Peter

Diana

September 2014

Personal training

Goed en prettig opgebouwde training van Peter. Hij boekt snel resultaat, ik word iedere training sterker, fitter en gemotiveerder. Dat laatste is heel wat voor iemand die sport vooral leuk vindt als het op tv is, vanaf de bank. Peter als personal trainer is zeker een aanrader om van de bank af te komen en fitter en sterker te worden en tegelijk kilo’s kwijt te raken. Hij is fijne en bekwame trainer en daarom voor mij een ideale motivatie om toch steeds weer te gaan trainen om m’n doel te halen.

Bo van Luijtelaar

September 2014

Personal training

Fijne vent. Open, betrouwbaar, zorgzaam. Doorzetter. Heeft een aanstekelijk enthousiasme en een sloot ervaring. Is zijn geld meer dan waard. Aanrader!

Jos

September 2014

Personal training

Sinds een maand aan het sporten via Sportpraktijk Apeldoorn, Maar wat een ongelofelijk verschil met een maand geleden. Spierkracht is in grote mate toegenomen en je voelt je gewoon een veel gezonder mens. Schema’s ed. worden echt naar je eigen wens en in goed overleg ingevuld zodat je echt het optimale uit een training haalt. Ik raad iedereen (die last heeft van blessures of graag een gezondere levensstijl wil hebben) aan om contact op te nemen met Sportraktijk Apeldoorn. Je hebt zeker weten resultaat!

  • Persoonlijke begeleiding
  • Goede resultaten
  • Prettige sfeer
  • Betaalbaar