Locaties

Sinds kort hebben wij zelf een eigen fitness- trainingsstudio waar wij de trainingen binnen geven. Dat is aan de Kayersdijk 39 in Apeldoorn. Een kleinschalige en gezellige ruimte waar je heel goed en rustig kunt trainen. Soms maken we ook wel gebruik van een fitnesscentrum vlakbij als we denken dat dit voor de klant beter is.

Buiten trainen

Daarnaast trainen we in overleg met de klant ook wel buiten. Dit zijn de outdoor personal trainingen of bootcamp trainingen. Er is vlakbij ons een klein parkje en we trainen met goed weer ook regelmatig in het Mheenpark in Apeldoorn. Een mooi groot park waar veel hindernissen zijn uitgezet, waar we goed gebruik van kunnen maken.

Waarom kiezen voor
Sportpraktijk Apeldoorn?

  • Persoonlijke begeleiding
  • Goede resultaten
  • Prettige sfeer
  • Betaalbaar

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Review full width top

Reviews van sporters

Na jaren niet gesport te hebben, train ik inmiddels een aantal weken bij Peter. Ik voel me nu al een stuk fitter en energieker. Peter is zorgvuldig en ziet precies wat je lichaam aan kan tijdens de training, zijn enthousiasme is aanstekelijk. Ook merk ik dat hij jaren lange ervaring heeft op het gebied van blessures en voeding, wat erg prettig is tijdens de training. Ik kan het iedereen aanraden om met/bij hem te gaan trainen.

Inez - Personal training