Kosten

Onze visie is om professionele begeleiding te bieden en mensen te helpen, maar wel voor een redelijke prijs. We bespreken tijdens de intake wat de kosten zullen zijn. Dat is namelijk afhankelijk van het soort begeleiding en aantal trainingen die je afneemt. Er is veel mogelijk. We kunnen je in elke training begeleiden, maar we kunnen ook een paar keer samen sporten zodat je met de opgedane adviezen daarna zelf kunt trainen. En als je samen traint met een paar anderen (zgn. small-group training) is dat veel goedkoper en train je toch onder goede begeleiding van een personal trainer.

Overzicht kosten

  • De intake kost €30. Hier bespreken we alle relevante informatie en bepalen we je doelstellingen. Ook nemen we zo nodig een aantal testen af of doen we metingen (zoals vetpercentage, gewicht, spiermassa etc). Daarna stellen we een persoonlijk trainingsschema op en zonodig nog een voedingsschema.
  • Personal training kost tussen de €20 en €45 per uur. Dit is afhankelijk van de trainingsduur, en hoe vaak je wilt trainen, maar ook of je alleen traint of een smallgroup training volgt.
  • Leefstijl-consulten tussendoor kosten €25. Tijdens de consulten bepalen we steeds het gewicht, vetpercentage, spiermassage, bmi , buikomvang en percentage visceraal vet. Ook bespreken we dan je voeding en leefstijl en gaan je adviseren wat en hoe je een aantal gewoontes beter kunt veranderen.

Goed om te weten: je zit nergens aan vast en je kunt stoppen wanneer je maar wilt.

Waarom kiezen voor
Sportpraktijk Apeldoorn?

  • Persoonlijke begeleiding
  • Goede resultaten
  • Prettige sfeer
  • Betaalbaar

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Review full width top

Reviews van sporters

Na jaren niet gesport te hebben, train ik inmiddels een aantal weken bij Peter. Ik voel me nu al een stuk fitter en energieker. Peter is zorgvuldig en ziet precies wat je lichaam aan kan tijdens de training, zijn enthousiasme is aanstekelijk. Ook merk ik dat hij jaren lange ervaring heeft op het gebied van blessures en voeding, wat erg prettig is tijdens de training. Ik kan het iedereen aanraden om met/bij hem te gaan trainen.

Inez - Personal training