Over ons

Sportpraktijk Apeldoorn is opgericht in 2012 door Peter Haisma. Na dat Peter jaren heeft hebben in het onderwijs als sportdocent, fitnessinstructeur en docent medische vakken (fysiologie, voedingsleer, gezondheidsleer), wilde hij heel graag voor zichzelf beginnen.

Passie voor personal training

Peter heeft zijn passie gevonden in het geven van personal trainingen. Hierin kan hij met zijn kennis en rijke sportervaring direct mensen helpen om gezonder en fitter te worden. Peter heeft nog enkele cursussen gevolgd voor voeding, gewichtsconsulent en revalidatietraining om zoveel mogelijk kennis te hebben om personal training te geven. Nu kan Peter een breed scala van mensen helpen of het nu klanten zijn die willen afvallen en voedingsadvies willen of mensen die moeten herstellen van blessures of ouderen die ongezond zijn en weer gezonder willen leven en trainen om weer fit te worden. Peter en de andere trainers proberen iedereen te helpen en een goed plan op maat te maken.

Ervaren en inspirerende trainers

De meeste trainingen verzorgt Peter zelf, maar daarnaast werkt hij ook nog met enkele trainers die hem kunnen aanvullen als het druk is of als Peter zelf geen training kan geven. Goed om te weten dat wij ook sport- of wellnessmassages kunnen geven, waar jij gebruik van kunt maken. Dit kan soms prettig zijn als er wat spierproblemen zijn of vermoeidheid door het pittige trainen. We hebben verschillende masseurs/masseuses die de massages kunnen geven.

Waarom kiezen voor
Sportpraktijk Apeldoorn?

  • Persoonlijke begeleiding
  • Goede resultaten
  • Prettige sfeer
  • Betaalbaar

Keurmerken

CRKBO Instellingsbb beeldmerk

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

De trainers

Peter Haisma

Peter Haisma

Mijn naam is Peter Haisma. Sport is mijn leven, mijn hobby en mijn dagelijks werk. Ik heb de sportacademie, CALO gedaan en ben gaan werken als docent bij de opleiding Sport & Bewegen. De afgelopen 10 jaar heb ik vele opleidingen gevolgd om me verder te bekwamen en te specialiseren in krachttraining, voeding, afvallen en personal training. Daarna heb ik mijn eigen sportpraktijk opgestart en geef personal trainingen en leefstijlcoaching. Waarom personal training? Omdat je een doel hebt, bv. Afvallen of weer echt fit worden maar je weet niet hoe je dat moet aanpakken. En met de begeleiding van de Personal Trainer/Coach zijn al die problemen opgelost. Het is echt heerlijk om te ervaren wat een goede training met je doet en hoe leuk het ook is om met een goede personal trainer te trainen. Als je met de personal trainer gaat sporten, wil je samen iets bereiken. Hij motiveert je en zorgt dat je bij elke training je best doet en juist die 2 stappen extra zet.Personal Coaching betekent dat je deskundig geholpen wordt met het beste trainingsschema en goede (voeding en leefstijl) adviezen om je doelen te realiseren. Probeer het eens!

Voorbeeld trainer 2

Marc

We zijn in overleg met trainer Marc om ons team binnenkort te versterken, zodat we kunnen werken met 2 trainers.

Review full width top

Reviews van sporters

Na jaren niet gesport te hebben, train ik inmiddels een aantal weken bij Peter. Ik voel me nu al een stuk fitter en energieker. Peter is zorgvuldig en ziet precies wat je lichaam aan kan tijdens de training, zijn enthousiasme is aanstekelijk. Ook merk ik dat hij jaren lange ervaring heeft op het gebied van blessures en voeding, wat erg prettig is tijdens de training. Ik kan het iedereen aanraden om met/bij hem te gaan trainen.

Inez - Personal training