Afvallen en leefstijl

  • Persoonlijke begeleiding
  • Goede resultaten
  • Prettige sfeer
  • Betaalbaar

Tegenwoordig hebben veel mensen overgewicht of nog erger. Misschien zit jij ook met dit probleem en wilt het zo graag anders. Maar je weet ook hoe moeilijk dat is. Misschien heb je al een paar keer geprobeerd om af te vallen, maar is dat mislukt of jojo je het er weer aan. Maar nu wil je eindelijk echt afvallen en je gezonder en fitter gaan voelen. Dat is al een geweldige stap die je neemt en wij willen je heel graag helpen om dit nu echt waar te maken.

Jouw doelen bereiken

Je staat niet alleen in je wens en doel om af te vallen en toe te werken naar een gezonder lichaam. Samengaan we zorgen voor een goed resultaat wat je graag wilt bereiken en waar je trots op kan zijn. Wij werken op een natuurlijke manier om duurzaam af te vallen zonder jojo-effect. Wij gebruiken geen speciale drankjes of pillen maar bereiken dit op de enige juiste manier door:

  • Een op maat gemaakt voedingsplan met leefstijladviezen die jij gaat uitvoeren. We houden wekelijks bij hoe dit gaat en waarbij we moeten helpen.
  • Effectief te trainen en meer te bewegen. Wij maken een trainings- en beweegplan op maat voor je, afgestemd op jouw mogelijkheden, wensen en doelen.

Inhoud training

Naast het op maat gemaakte voedings-, leefstijl- en trainingsplan gaan we dus ook starten met personal trainingssessies. Je gaat leren hoe je effectief kan gaan trainen om een goed resultaat te halen. We trainen je spieren en uithoudingsvermogen en je lichaam komt op een hoger verbrandingsniveau te zitten, waardoor je stofwisseling omhooggaat. Zo verbrand je in de training en nog uren na de training veel calorieën, waardoor je vetpercentage gaat dalen.

Voeding en leefstijl

Om samen een heel goed plan te maken, starten we met een uitgebreide intake waarin we jouw voedingsgewoontes en leefstijl bespreken. Op basis hiervan maken we een voeding en leefstijlplan, gebaseerd op jouw mogelijkheden. Door onze jarenlange opgebouwde kennis en ervaring weten we goed hoe we deze situaties het beste kunnen aanpakken. We gaan je helpen anders en gezonder te eten en meer te bewegen, maar ook slechte eetgewoontes af te leren. We bouwen het allemaal rustig op want het allerbelangrijkste vinden wij dat er een blijvend resultaat komt. Een ding weet ik zeker: binnen twee maanden (welke sneller voorbij zijn dan je denkt) ga je gegarandeerd beter, zelfbewuster, sterker, fitter en slanker voelen.

Je kunt ook nog aparte consulten afspreken met onze voedings- en leefstijlcoach. Dus wil je bijvoorbeeld afvallen, dan krijg je personal trainingen maar ook begeleiding in voeding en leefstijl en gaan we elke maand wegen en meten om je voortgang goed te kunnen volgen.

Kennismaking en intake

Heb je interesse, vraag dan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek en proeftraining aan!

Basisinformatie

Naam: Afvallen en leefstijl
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: In overleg te bepalen.
Kosten:

Alle informatie over de kosten lees je op de pagina: Kosten (klik om pagina te bezoeken).

Trainings impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Review full width top

Reviews van sporters

Na jaren niet gesport te hebben, train ik inmiddels een aantal weken bij Peter. Ik voel me nu al een stuk fitter en energieker. Peter is zorgvuldig en ziet precies wat je lichaam aan kan tijdens de training, zijn enthousiasme is aanstekelijk. Ook merk ik dat hij jaren lange ervaring heeft op het gebied van blessures en voeding, wat erg prettig is tijdens de training. Ik kan het iedereen aanraden om met/bij hem te gaan trainen.

Inez - Personal training

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Jazeker, personal training is voor iedereen nuttig omdat je juist heel verantwoord traint en precies voor het doel wat je voor ogen hebt. Ook al ben je heel jong of oud of heb je een blessure of handicap, juist dan is personal training altijd zinvol. Achteraf zul je zien dat het een hele goede investering is in jezelf.

De kosten zijn hoger dan bij een fitness abonnement, omdat je niet zelf traint maar een heel uur training krijgt met een optimaal rendement. De kosten variëren van €20 tot €45 per uur. Met personal training leer ik je dingen waar je de rest van je leven profijt van kunt hebben. Het is dus een investering in je gezondheid en wellicht voor de rest van je leven. De kosten voor personal training zijn afhankelijk van hoe vaak je traint en licht ik graag toe in een vrijblijvend gesprek.

Om de kosten te drukken zou je natuurlijk ook kunnen besluiten om samen met ander persoon een small group training te doen. Of dit geschikt is om jouw doel te bereiken kunnen we altijd bespreken. Vraag hier een kennismakingsgesprek aan.

Al heel snel. Meestal merk je na 4 weken al dat je fitter bent en meer energie hebt. Ook merk je al snel dat je iets sterker wordt en strakker. Je kunt na enkele weken ook al afvallen. Hierbij is je voedingspatroon natuurlijk ook erg belangrijk. Maar ook daarin kan onze voedingscoach je goed helpen.

Het zou heel goed zijn om per week 3 trainingen te doen om echt (snel) resultaat te behalen. Of je alle 3 trainingen onder begeleiding van een personal trainer doet of dat je (deels) zelf aan de slag gaat, hangt samen met je vaardigheid en motivatie. In een intakegesprek kunnen we dit bespreken. Wij helpen je hierbij.

Dat hangt af van je doel en je voedingsgewoonte op dat moment. Het is natuurlijk altijd verstandig om gezond te eten. Als je fitter wilt worden, of overgewicht hebt en wilt afvallen of een ongezond voedingspatroon hebt, is het dus verstandig om ook te kijken hoe je beter en verstandiger (gezonder) kunt gaan eten. Onze voedingscoach helpt je hierbij en geeft je goede adviezen of maakt een eetplan met je als je dat wilt.

Nee, wij trainen wel met wat fitnessapparatuur maar ook heel veel met andere dynamische en uitdagende oefeningen. Dit om je hele lichaam meer actief te houden en veel variatie in de training te houden. Een training moet niet saai zijn maar uitdagend en afgestemd op jou.
Als je twijfelt of nieuwsgierig bent, vraag dan een hier kennismaking aan.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor
Sportpraktijk Apeldoorn?

  • Persoonlijke begeleiding
  • Goede resultaten
  • Prettige sfeer
  • Betaalbaar